Caramel &Chocolat – Ciocolata cu lapte si fructe de padure –  bucurie de vara

by

V-ați oprit cumva zilele acestea preț de o secunda in mijlocul străzii ?

 Si dacă nu acolo, măcar la pervazul vreunei ferestre?

 Ai inspirat aerul imediat după ce ploaia s-a oprit?

Nu-i asa ca miroase a vara?

Nu-i asa ca miroase a …zâmbet? ( normal ca zâmbetul este inodor, însă promisiunea verii și a vacantei provoacă o avalanșă de zâmbete )

Gazonul cel verde năpădit de păpădii,  copacii cei plini acum de frunze și de pasările care încep sa cânte de la ora 5 AM, toate acestea parca fac un singur lucru – te instiga la bucurie.

Vrei sa fugi, sa zburzi printr-un lan de flori de rapiță, printr-un lan de grâu verde sau pe malul unui lac, pe lângă o pădure in timp ce soarele îți mângâie pielea și te învăluie într-o căldură menita sa vindece orice rana a sufletului …..

 

TOTUL VA FI BINE !

TOTUL ESTE BINE!

VARA ESTE AICI!

Dar…ești om mare acum și ești legat de vreun birou. Trebuie sa stai acolo și sa privești pe geam zborul păsărilor, sa stai acolo și sa le auzi zarva….acel dulce tărăboi plin de veselie…toată natura petrece, însa TU, TU, stai înlănțuit, îngrădit de  trebuințele și convențiile aceste existente .

DAR…. Vrei sa evadezi … SI…EVADEZI :

Deschizi cutia cu dulciuri….

Iei prima gura de libertate…

Răspunde acum :

“Ce gust are libertatea?”

“Cum simți tu bucuria? “

“ Nu-i asa ca bucuria pe care o simți acum este ca o bucata subțire de caramel ce se fărâma delicat in timp ce iți lasă pe bolta palatine o senzație dulce, rotunda și călduroasă precum o raza de soare? Da…un soare numai din caramel 🙂 …“

“Asa este ca raza de soare, nu ajunge sa te mistuie, sa te frigă sau sa te chinuie tocmai pentru ca este învelită într-o ciocolata cu lapte care nu face decât sa completeze și sa dea longevitate căldurii gustului ? “

“Nu-i asa ca evadarea nu ar mai fi evadare, dacă soarelui din caramel cu raze învelite in ciocolata cu lapte, nu i s-ar mai adăuga prospețimea căpșunilor, parfumul zmeurei abia culese și jocul plin de efervescenta al gustului dulce acrișor coacăzelor roșii și negre?”

Dar nu te grabi :

Gustă… scapă…relaxează-te și bucura-te de gustul noii creații Dolfin :

Caramel &Chocolat – Ciocolata cu lapte si fructe de padure

Caramel &Chocolat – Ciocolata cu lapte si fructe de padureCaramel si Ciocolata

„Fructele de pădure  adaugă valente efervescente savurosului și crocantului caramel cu unt sărat gratie notelor acide care fuzionează grațios cu delicioasa și veritabila  ciocolata belgiana  cu lapte, oferind acestui  tumult voluptos  al gusturilor, prospețime.”

Si acum….

Sa ne bucuram ! 

Vara este aproape 🙂 !

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “Caramel &Chocolat – Ciocolata cu lapte si fructe de padure –  bucurie de vara”

  1. aura Says:

    Foarte convingator. 🙂

  2. radudanes Says:

    trebuie sa ne convingem singurei 🙂 . Va multumesc 🙂

Lasă un comentariu